Türkiye’nin İlk ve Tek Simülasyonlu Dinamometresi Dynocom 5000 FX, Çok Yakında Infinite Performance Ayrıcalığıyla Hizmetinizde !

Infinite Performance olarak siz değerli müşterilerimize en gerçekçi güçleri sunabilmek adına; sektördeki diğer firmaların aksine her geçen gün kendimizi geliştirebilmek için daha çok çalışmaktayız. Öncelikli odağımız olan müşteri memnuniyetini daha da ileri seviyelere çekebilmek adına dünyadaki trendleri yakından takip ediyoruz ve sadece ülkemizde değil dünyada da en iyi firmalardan biri olabilmek için büyük yatırımlar yapıyoruz.

 

Merkez ofisimizde hali hazırda kullandığımız dinamometremizin yerine; çok yakında Amerika’dan ithal ettiğimiz Dynocom markalı 5000 FX model 4x4 dinamometremizi siz değerli müşterilerimizin hizmetine sunacağız. 5000 FX modeli 280+ km/h hıza ve 2250+ HP güce kadar ölçüm yapabilmektedir.

 

Ford, Nissan Isuzu, Tesla, Borla, Tremec, HKS gibi dünya çapında şirketler gerek üstün performansı, gerek güvenilirliği, gerekse hizmet kalitesinden ötürü Dynocom dinamometrelerini kendi laboratuvarlarında kullanmayı tercih etmektedir.

 

Türkiye’nin ilk ve tek simülasyonlu dinamometresi, Dynocom 5000 FX, ile aklınızdaki soru işaretlerine kesin çözüm! Aracınızın gerçek gücünü görmek ve motor durumu canlı testleri için lütfen bizimle iletişime geçin !